Miért nélkülözhetetlen a virágkötészetekben és a dekorációs boltokban az organza tekercs?

Megosztás

Az organza egy zseniálisan és széleskörűen alkalmazható gyönyörű anyag, ami elmaradhatatlan kelléke az esküvőknek, a különböző fényűző rendezvényeknek, de a virágkötők is előszeretettel használják virágcsomagolónak, csokordíszítésnek.

Számtalan színben kapható organza anyag, ezért gyakorlatilag bármilyen stílusú ünnepi dekorációba kiválóan beilleszthető. Egyedülállósága abban rejlik, hogy nemcsak varrással lehet kombinálni más anyagokkal, hanem egy öngyújtó vagy gyertya segítségével szélei könnyen leolvaszthatók, így akár önmagához is lehet hegeszteni az anyagot. Különleges és egyedi formákat, ízléses díszeket hozhatunk létre vele.

Most megmutatjuk, hogy a különböző típusok mennyi mindenhez alkalmazhatóak, és ebből egyértelműen kirajzolódik az is, hogy miért érdemes belőle raktárkészletet tartania a virág- és hobbiboltoknak, dekorációs termékeket árusító üzleteknek!

Normál organza szegett szegéllyel

A Valex Decor Kft 3 különböző szélességben forgalmazza ezeket a termékeket, több mint 30 fantasztikus szín áll rendelkezésre. Az eltérő szélességű anyagok mindegyike másra a legoptimálisabb, de kis kreativitással ideálisak minden díszítéshez.

A 12 cm-es a virágkötők nagy kedvence, a 20 cm-es kiválóan alkalmas az esküvői autó és a menyasszonyi csokor dekorálására, illetve csodálatos székszoknya vagy masni készíthető belőle. A 40 cm-es változatot szívesen használják asztali futónak és mennyezeti dekorációnak is, valamint ízlésesen díszíthető vele az ifjú pár mögötti fal.

Snow organza dekorációs anyag

Ez egy kicsit vastagabb anyag, mint a normál, és nincs varrott széle, ezért hosszában is vágható, ám kiváló minőségének köszönhetően ekkor sem foszlik. Fény hatására ragyogóan, de szolidan csillog, a színek harmóniájával játszva még pompázatosabb díszletet készíthetünk vele. Kicsit drágább ugyan, mint az előzőleg bemutatott változat, de az összhatás is sokkal nagyobb. 10 méter hosszúsága mellett kapható 47 cm-es és 23,5 cm-es szélességgel.

Ez a legnépszerűbb az esküvői dekorációs anyagok körében, de a virágkötészetben is rendkívül közkedvelt. Gyakorlatilag ugyanazokra alkalmas, mint a normál organza, csak ettől egy kicsit még csillogóbb és varázslatosabb lesz az ünnep.

Exkluzív fényes organza

MIndhárom közül a legelegánsabb az elbűvölő exkluzív fényes organza, amely nem áttetsző anyag, hanem fényes selyem hatású. Szintén alkalmas esküvői díszítéshez, asztali futónak, de nagyon keresett a karácsonyi időszakban is, mivel az ünnepi díszek elkészítéséhez is nagyon illik és felkapott ez az anyag. Enyhén gyűrve elképesztően szépen játszik a fényekkel, az esküvőn a főasztal végén ívelten szépen mutat a fényes organza.

Az organza kulcsfontosságú szereplője az esküvői dekorációnak, az étterem- és rendezvénydíszítés alapeleme, asztali futónak, székszoknyának, székmasninak kiválóan alkalmas, ahogy ajándék- és virágcsomagolónak is, de az esküvői autón is találkozhatunk vele.

Kapcsolódó cikkek